Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji posvećenoj društveno odgovornom poslovanju nagrada za najbolju studentsku prezentaciju uručena je Bernaysovcima Ivanu Biošiću i Dariji Jeger.

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR Days Mostariensis održana je 22. i 23. studenoga 2018. u Mostaru. Treće izdanje konferencije, koje je bilo posvećenom društveno odgovornom poslovanju, okupilo je 86 predavača, stručnjaka i praktičara odnosa s javnošću iz ukupno šest zemalja, a svoje znanstvene radove na konferenciji predstavili su i Bernaysovi nastavnici te studenti.

Prodekan Bernaysa mr. sc. Zdeslav Milas na konferenciji u Mostaru predstavio je znanstveni rad koji je pripremio s dekanom doc. dr. sc. Damirom Jugom i Bernaysovom predavačicom MES Sofijom van der Vegt. Uz njih, znanstvene radove su izložili i predsjednik Upravnog vijeća Bernaysa Mario Petrović, predsjednik Akademskog savjeta Bernaysa prof. dr. sc. Zoran Tomić te Bernaysovi nastavnici Marta TakahashiRenata Potočnik i Franjo Skoko. Svoje radove su predstavili i studenti Bernaysa Ivan Biošić i Darija Jeger koji su dobili nagradu za najbolju studentsku prezentaciju na konferenciji.

Čestitke svim izlagačima te nagrađenim studentima na iznimno uspješnoj prezentaciji u Mostaru!

Sažetke svih znanstvenih radova s konferencije PR Days Mostariensis možete pročitati u Zborniku radova na prdays.ba.

Podijeli objavu
Prethodni članakVijeće za elektroničke medije privremeno oduzelo koncesije nakladnicima televizija zbog govora mržnje
Sljedeći članakNagrada za inovativnost, kreativnost i najbolju praksu hrvatskom projektu
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.