Studentica Fakulteta političkih znanosti Valentina Stipković dobitnica je godišnje studentske nagrade HUOJ-a “Mlada nada” u kategoriji diplomski rad.

„Stručni žiri razmotrio je i raspravio sve pristigle radove te temeljem unaprijed zadanih kriterija diplomski rad “Obilježja populizma u političkoj komunikaciji Milana Bandića” ocijenio najboljim“, pojasnila je predsjednica žirija Maja Gradišar Perotić.

Pobjednici je osim diplome i statute uručen i poklon bon Svijeta medija u iznosu od 1000,00 kn.

Populizam je termin koji političari olako pripisuju jedni drugima, a ta etiketa nije zaobišla ni Milana Bandića. Razlog odabira ove teme leži u činjenici da dosada nije posvećena pažnja znanstvenika temi političke komunikacije Milana Bandića, koja je vrlo specifična i neuobičajena, dodaje Valentina u izlaganju svog rada.

Zbog nedovoljnog broja prijavljenih radova u kategorijama istraživački rad i komunikacijski projekt, postupak žiriranja nije proveden. No kako bi se ipak nagradio trud studenata svim sudionicima uručene su potvrde o sudjelovanju te izdanja stručne HUOJ-eve biblioteke. Puno uspjeha u danjem školovanju, a potom i radu budućim stručnjacima u odnosima s javnošću poželjela je i članica žirija Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Podijeli objavu
Prethodni članakUspješne poslovne osobe i bivši šefovi najveći su poslovni uzori
Sljedeći članakJubilarni deseti koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina u centru Zagreba
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.