Pripremite se za Dane komunikacija!

Šesto izdanje komunikacijskog festivala Dana komunikacija održat će se od 12. do 15. travnja 2018.,  a domaćin će još jednom biti grad Rovinj.

Visoka očekivanja od novog izdanja već je sada potvrdila i direktorica festivala Dunja Ivana Ballon koja je najavila simbiozu tehnologije i kreativnosti kao temu šestog izdanja Dana komunikacija: „Prošla godina bila je rekordna po svim pokazateljima, a ove godine pripremamo zasigurno najbolje izdanje festivala do sad. Intenzivno radimo na bogatom programu s fokusom na tehnologiju koja u sprezi s vrhunskim idejama daje razorne rezultate. Zato ćemo ove godine dovesti najbolje stručnjake iz cijelog svijeta  koji će govoriti o vrućim temama naše industrije, inovacijama, tehnologiji, idejama i upravljanju podacima.

Srušeni svi rekordi

Prethodno izdanje festivala srušilo je sve rekorde – ostvareno je 2.400 registracija, a 98% sudionika preporučilo je festival svojim kolegama te izjavilo kako se želi vratiti iduće godine. Prijavljeno je ukupno 227 natjecateljskih projekata, a festival je srušio rekorde i u smislu dodijeljenih nagrada kojih je bilo čak 50, a koje je odabralo preko 40 članova žirija. Tijekom tri dana festivala, posjetitelji su imali priliku upiti znanje čak 16 internacionalnih predavača mahom odlično ocijenjenih, među kojima su bili politički konzultant Alex Braun, osnivač torrent portala The Pirate Bay Peter Sunde, suosnivač agencije CP+B Chuck Porter, Natasha Jen iz dizajn studija Pentagram i mnogi drugi.

Osim predavanja renomiranih stručnjaka iz industrije oglašavanja i odnosa s javnošću, program Dana komunikacija poznat je i po dodjelama nagrada za prestižna natjecanja kao što su Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions, te nezaboravnim koncertima i partijima. Kao i dosadašnjih godina, festival će u velikom broju privući oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i sve ostale profesionalce iz komunikacijske industrije.

Podijeli objavu
Prethodni članakNajstarija glazbena nagrada za najbolju pjevačicu Music pub Hrvatskoga radija nosi ime Tereza Kesovija
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 22. 12. 2017.
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.