U EKSPANZIJU DILJEM HRVATSKE ULAŽU 15 MILIJUNA KUNA

Eko taxi spremno je dočekao novi Zakon o cestovnom prometu, stoga novo razdoblje u poslovanju započinje rebrandingom i širenjem usluga diljem Hrvatske. U te svrhe uložit će oko 15 milijuna kuna, a glavni cilj je jednostavnije korištenje usluga primjenom modernih tehnologija. Eko taxi predstavlja svoje novo lice u kojem će slovo „e“ kao općeprepoznati simbol digitalnog doba, odnosno modernizacije i upotrebe novih tehnologija, simbolizirati i lepezu povezanih pojmova poput ekologije i električnih automobila. Tvrtka zadržava sve temeljne odrednice identiteta, a naglasak stavlja na ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača.

Najveći izazov bio je kako ostati vjeran ekološkom pristupu uz istovremenu modernizaciju poslovanja same tvrtke, a u skladu s promjenama na tržištu. Tvrtka je do sada držala 30 posto tržišta u Zagrebu, a snažnijim brand elementima i širenjem na nacionalnoj razini postići će veći tržišni udjel na području cijele Hrvatske.

„Novi uvjeti i stanje na tržištu te planirana ekspanzija potaknuli su nas da dosadašnji identitet dodatno moderniziramo i približimo potrebama korisnika. Ekološka osviještenost, kao naša glavna misao vodilja do sada, biti će uz nas i dalje, no fokus prebacujemo na modernu tehnologiju uz koju korisnicima pružamo jednostavnu, sigurnu, još jeftiniju i bržu uslugu.“ – govori Mislav Munivrana, osnivač Eko taxija.

Eko taxi se pojavio na tržištu 2011. godine i sudjelovao u liberalizaciji zagrebačkog taksi prijevoza. Od tada posluju u Zagrebu, Zaprešiću i Vodicama, a broje preko 150 vozila i 250 vozača. Taj će se broj u narednom razdoblju povećati sukladno novim propisima i poslovnim planovima.

EKO TAXI je jedan od vodećih autotaksi prijevoznika u Hrvatskoj. Misija tvrtke je biti najbolji u pružanju sigurnog, povoljnog, ekološki osviještenog i kvalitetnog prijevoza. Tokom posljednjih nekoliko godina zalagali su se za liberalizaciju, tehnološku modernizaciju te regulatorni razvoj sektora.

Podijeli objavu
Prethodni članakPremijera filmova VERN’ovih studenata okupila poznata javna lica
Sljedeći članakNajbolja agencija u regiji s BalCannesom odlazi u Cannes!
Grizli komunikacije
Pod pojmom marketinga većina ljudi podrazumijeva konvencionalne metode oglašavanja - jumbo plakate i dosadne, nezanimljive TV reklame. Brojne tvrtke nisu svjesne koliko je važno sistematizirano komunicirati svoj brand i nisu upoznate s mogućnostima koje pružaju moderne integrirane komunikacijske strategije, mediji i kreativno oglašavanje. Cilj rada agencije Grizli komunikacije jest da upravo to promijeni i da iz svake tvrtke izvuče ono najbolje i učini je različitom od drugih. Želimo privući potrošače kako bi kupili vaš proizvod, koristili vaše usluge i slušali ono što im želite reći. Grizli tim čini muška i ženska ekipa koja zna skoro sve što se može i treba znati o odnosima s javnošću, oglašavanju i komunikaciji na društvenim mrežama, a posebna su nam strast gerilske komunikacijske strategije. Naša je misija pomoći tvrtkama koje nemaju mnogo iskustva u komunikaciji ili velike marketinške budžete, kako bi svoje proizvode, usluge i imidž svojih brendova mogli komunicirati željenoj javnosti s maksimalnim učinkom te uz što manja ulaganja. Više možete pročitati na: grizli.hr.