Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) provodi istraživanje o utjecaju naše struke kao i o ravnopravnosti spolova u kompanijama i organizacijama.

Rezultati će biti prikazani na ovogodišnjoj KOMferenciji.

Anketa je anonimna i svi odgovori idu u nezavisnu agenciju za istraživanje tržišta koja će obrađivati podatke i prikazati rezultate na skupnoj razini.

Anketa ne traje duže od 10 minuta. Anketi pristupate klikom na ovaj link:
https://www.surveygizmo.com/s3/5328013/Odnosi-s-javnoscu-Utjecaj-struke

Unaprijed Vam zahvaljujemo na sudjelovanju!

logo-huoj

Podijeli objavu
Prethodni članakOrganizirano četvrto izdanje konferencije DIABLOG i predstavljeni rezultati najnovijeg istraživanja agencije Dialog komunikacije
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 22.11.2019.
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.