1. sjednica Izbornog povjerenstva za izvanredne izbore u tijela HUOJ-a održala se u utorak, 31. prosinca 2019. godine 10 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 u Zagrebu. Izborno povjerenstvo utvrdilo je rokove za isticanje namjere kandidature i  donijelo obvezne upute za izbore.  Obrazac kandidature i supotpise redovitih članova potrebno je dostaviti do 17. siječnja 2020. godine, do ponoći.

Na sjednici su utvrđeni rokovi za provođenje pojedinih izbornih radnji:

• isticanje namjere kandidature 8. – 13. siječnja 2020.

• završetak kandidacijskog postupka i predaja kandidatura do 17. siječnja 2020.

• objava službenih kandidacijskih lista do 27. siječnja 2020.

• izvješće o privremenim rezultatima izbora do 14. veljače 2020.

• odluka o konačnim rezultatima izbora 20. veljače 2020.

 

Izborno povjerenstvo donijelo je sljedeće obrasce u postupku pripreme i provođenja izbora:

Sve informacije o radu Izbornog povjerenstva, rokove za pojedine radnje te sve obrasce tijekom izbornog postupka mogu se naći na mrežnoj stranici HUOJ-a – Vijesti ili slanjem upita na e –  adresu izbori@huoj.hr .

Zapisnik s 1. sjednice Izbornog povjerenstva

Pravilnik o izboru u tijela HUOJ-a

Podijeli objavu
Prethodni članak[VIDEO] Od danas kreće operativna akcija “Mir i dobro 2019./2020.”
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 10.1.2020.
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.