S ciljem promicanja izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću, na godišnjoj studentskoj konferenciji #KreirajSvojuPriču, dodijeljena je nagrada „Mlada nada“.

Nagrada je dodijeljena u četiri kategorije: za najbolji seminarski, diplomski i završni rad i komunikacijski plan.

Valentina Zajec, s Veleučilišta VERN, nagrađena je za svoj seminarski rad „Organizacija konferencije za novinare za stranku Živi zid“, a koji je napisala pod vodstvom mentorice Nikoline Borčić.

U kategoriji najboljeg diplomskog rada konkurenciju je pobijedila Petra Sedlanić s Fakulteta političkih znanosti. Rad pod nazivom „Osobno brendiranje vrhunskih kuhara u Hrvatskoj“ napisala je uz mentorstvo Bože Skoke.

Ovogodišnji najbolji komunikacijski plan iz odnosa s javnošću je „Strateški i komunikacijski plan za manifestaciju Hrvatska volontira“, studenata Hrvatskih studija Barbare Božić, Matije Grebenića i Mirte Alfirev i mentorice Matilde Kolić Stanić.

Nagrada „Mlada nada“ za završni rad pripala je Simonu Čehiću, studentu Veleučilišta VERN, koji je uz pomoć mentorice Marijane Togonal napisao rad „Analiza strategije odabrane političke organizacije pri pridobivanju birača na parlamentarnim izborima 2015.“

O pobjednicima je odlučivao stručni žiri u sastavu mr. sc. Zdeslav Milas, Stana Odak Krasić, mag.nov., dr. sc. Matilda Kolić Stanić, Marina Čulić Fischer iz Dialog komunikacija i Sonja Miočić iz Tele2.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakNative studio 24sata u svjetskom vrhu! U Berlinu osvojili čak 12 nagrada
Sljedeći članakAEM: U sklopu 11. Dana elektroničkih medija održan panel „Žene u medijima“
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.