Grand PRix, najprestižnija nagrada u području odnosa s javnošću, svake godine prolazi promjene usklađene sa tržišnim potrebama i trendovima. Neke novine smo pripremili i predstavit ćemo ih svim članovima, ali prije usvajanja izmjena želimo čuti i vaše mišljenje odnosno prijedloge i kritike.

Upravni odbor će do kraja rujna raspraviti prijedloge i kritike te završiti sve potrebne izmjene kako bi na vrijeme započeli postupak dodjele nagrade Grand PRix 2019., ali prije odluke želimo čuti i vas na tribini o nagradi Grand PRix koja će biti u četvrtak, 6. 9. 2018. u 17:30 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 (Oktogon). Predviđeno trajanje tribine je 90 min. U prvih 15 min predstavit ćemo vam najvažnije izmjene, a koje su sugestija bivših članova stručnog žirija i prijavitelja. Nakon kratke prezentacije poslušat ćemo sve vaše kritike i prijedloge te dati odgovore na pitanja.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na tribini molimo Vas da do 10. 9. 2018. godine na e-adresu: grandprix@huoj.hr pošaljete svoje prijedloge.

Podijeli objavu
Prethodni članakRed Dot za izložbu Croatia je Hrvatska, Adrisovu Otvorenu knjigu i betonsku knjigu o naselju Nikola
Sljedeći članakUključite se u akciju: Siluetom odajte počast nestalima u ratu
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.