PRint (stručna biblioteka Hrvatske udruge za odnose s javnošću) ovog studenog postaje bogatija za još jednog člana – knjigu „Odnosi s javnošću u neprofitnim organizacijama“ doc. dr. sc. Mire Radalja.

Knjigu će na Interliberu, 16. studenog u 13h, predstaviti Miro Radalj (autor), prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčić (predsjednica HUOJ-a i autorica predgovora), Anita Šikić (direktorica Hrvatske sveučilišne naklade) i doc. dr. sc. Damir Jugo (recenzent i dekan Visoke škole Edward Bernays), a objavljuje ju HUOJ u suizdanju s Hrvatskom sveučilišnom nakladom.

Miro Radalj doktor je informacijskih znanosti i docent na Filozofskom fakultetu sveučilišta u Mostaru, pisac znanstvenih radova s područja nakladništva, odnosa s javnošću, medija i komunikologije te književnih radova. Direktor je i suosnivač nakladne kuće „Verbum“ iz Splita i  humanitarne udruge „Ivan Merz“, a član je i Društva hrvatskih književnika.

 Odnosi s javnošću u neprofitnim organizacijama
Podijeli objavu
Prethodni članakPoznati finalisti ovogodišnje Mlade nade
Sljedeći članakGlavni direktor HUP-a Davor Majetić imenovan u Stručnu savjetodavnu skupinu UN Global Compact-a na svjetskoj razini
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.