„Velika mi je čast što ću moći doprinijeti radu Vijeća te samom razvoju visokog stručnog obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Dualno obrazovanje, kompetentnost studenata potrebama tržišta nakon završetka studija i ravnopravnost stručnih te sveučilišnih studija jesu stavke kojima se bavi Vijeće, a kojima je potrebna prominentnost u društvu. Odnosi s javnošću, osim što su od savjetničkog, su i od strateškog značaja za probleme i pitanja kojima se bavi Vijeće. Sretan sam i počašćen što imam priliku stjecati iskustvo u novom, raznolikom i pozitivnom okruženju – okruženju željnom za konstantnim razvojem. Hvala članovima Vijeća na povjerenju, a vjerujem i da ću dati sve od sebe da s vremenom opravdam odabir!“, rekao je Bernaysovac Ivan Biošić koji na novu funkciju stupa 19. studenoga.

Na 39. sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, imenovana je i nova predsjednica Vijeća Dora Miketek, studentica Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, te potpredsjednici i voditelji ostalih Ureda Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola. Inače, kolega Biošić od ranije je angažiran kao voditelj Studentske sekcije Hrvatske udruge za odnose s javnošću u okviru koje je, između ostalog, organiziran i edukativni projekt „PRiča o turizmu“ koji se održao na Bernaysu.

Ivane, čestitamo, i želimo ti puno uspjeha u nadolazećim izazovima!

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 3. 11. 2017.
Sljedeći članakMacan o lažnim vijestima: Fake news je lako prepoznati, za početak čitajte tko piše
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.