Jubilarna 20. KOMferencija postaje dvodnevni epicentar komunikacijske industrije

Što je utjecaj, tko ga i kako definira? Imaju li danas veći utjecaj pojedinci na društvenim mrežama ili medijske kuće? Utjecaj je ujedno i glavna tema jubilarne 20. KOMferencije koja će se održati 4. i 5.  prosinca u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Na pitanja koja se dotiču utjecaja i njegovog djelovanja pokušat će odgovoriti strani i hrvatski komunikacijski stručnjaci, gospodarstvenici i poduzetnici kojima je komunikacija od presudne važnosti za poslovanje, dok će jedan od panela okupiti najpopularnije hrvatske utjecajnike – osobe koje su utjecaj i moć društvenih mreža pretvorile u vlastiti posao.

Malo koja konferencija svojim raznolikim programom i interdisciplinarnim temama na istom mjestu uspije skupiti stručnjake iz različitih područja kao što to organizatori KOMferencije rade godinama. Nakon prošlogodišnjih rekordnih 500 sudionika ovogodišnja konferencija spremna je za podizanje ljestvice.

Govornici i predavači bit će vodeći domaći komunikatori koji će se okupiti na četiri ključna predavanja, četiri panela te na više od dvadeset radionica, debat razgovora i drugih formata. KOMferencija će ugostiti i stručnjake iz Microsofta, komunikacijskih agencija te mnogih drugih velikih tvrtki i agencija.

Dio KOMferencije organizatori su odlučili posvetiti panelu koji ističe važnost i utjecaj komunikacije u procesu predsjedanja Hrvatske Europskom unijom, što je trenutno jedna od gorućih tema u medijima. Paralelno s panelima i predavanjima, sudionici će se moći prijaviti na radionice koje će biti posvećene temama poput javnog nastupa, uporabi digitalnih medija u odnosima s javnošću i dr.

Prijaviti se možete na  službenoj stranici KOMferencije. Sve ostale informacije o predavačima, panelima i programu pratite na stranici konferencije te službenoj stranici KOMferencije.

PROGRAM

Podijeli objavu
Prethodni članakNova Uprava HURA-e: Anđela Buljan Šiber izabrana za prvu predsjednicu
Sljedeći članakOtvoren najvažniji strukovni događaj Hrvatske udruge za odnose s javnošću – KOMferencija
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.