Privlačni modeli znaju kako zvučati i izgledati seksi u reklamama, sve dok se od njih ne zatraži da izgovore nešto što nije nimalo seksi.

U videu ispod članka možete pogledati kako su modeli bili iznenađeni na snimanju kampanje u povodu Majčinog dana, koju je pokrenula humanitarna organizacija Save the Children.

Kreativni studio Big Block Live je napravio video povodom Majčinog dana za kampanju humanitarne organizacije Save the Children. Kako apeli na seks u oglašavanju uvijek prolaze, a redateljski duo Josh Ruben i Vincent Peone su već poznati po kreiranju smiješnih i provokativnih videa (College Humor), došli su na originalnu ideju.

Na samom setu je bilo poprilično čudno – Aubyn Gwinn je glumio režisera i bio podrška talentima i poticao ih da daju sve od sebe.  Nakon početnog šoka, kad su dobili informaciju da se radi o reklami za Save the Children svi su osjetili olakšanje i sreću što mogu sudjelovati u tome. Na kraju smo bili sretni sa razinom predanosti koju su modeli pokazali, unatoč čudnim okolnostima snimanja. Bili smo uzbuđeni – znali smo da ovaj komad može funkcionirati samo sa istinskom reakcijom, a uz to smo bili visoko osjetjivi da nikome ne uništimo dan tijekom snimanja, poručuje Peone.

Ruben je izjavio da je bio prioritet da set bude poput modnog te da je bilo presudno da sve izgleda kao modni set zapravo. Režiserski dvojac je znao da tako mora biti da ne riskiraju da budu prepoznati kao College Humor.

 


 

logo