U organizaciji tvrtki Mirakul i Motivacijski govornik 16. svibnja 2014. u Hotelu Westin u Zagrebu održat će se regionalna konferencija ‘Lideri za lidere’, s ovogodišnjom temom STRATEGIC MANAGEMENT, LEADERSHIP & LIFE BALANCE. Konferencija će okupit vodeće hrvatske i regionalne lidere iz područja međunarodnog poslovanja, financija, proizvodnje i obrazovanja, te iz turizma, enogastronomije, sporta i umjetnosti.  

Više od dvadeset lidera u četiri strateška panel razgovorati će o konkretnim primjerima i poslovnim situacijama te pokazati s kojim se sve izazovima susreću u svom poslovanju i na koji način prilaze njihovom rješavanju. Konferenciju će moderirati HRT-ova urednica i voditeljica Tončica Čeljuska te dr.sc. Jasminka Samardžija, urednica knjige Intervjui sa 100 hrvatskih lidera o životu i razvoju karijere, koja je napravila 100 životnih intervjua s liderima te trogodišnjim istraživanjem došla do temeljnih predispozicija i liderskih karakteristika koje će podijeliti u uvodnome dijelu sa sudionicima konferencije.

Svrha konferencije ‘Lideri za lidere’ je konkretnim primjerima, poslovnim situacijama i demonstriranjem iznađenog rješenja pokazati s kojim se sve izazovima lideri susreću u svom poslovanju i na koji su ih način riješili. Želja je pokazati kako svatko od nas može puno više nego što misli, a samo je važno upustiti se u to i početi razmišljati ‘out of the box’, ne prepuštajući se dogmama i razmišljajući u kontekstu pronalaženja rješenja s uvijek otvorenim prozorom za nove prilike, ali čvrsto držeći fokus na onome što želimo razvijati i potom kontinuirano širiti taj fokus jer nema nemogućih misija.

‘Uvijek sam znao da moram i mogu otići za nečim što me motivira, a to je bilo iskazivanje vlastitog talenta jer nisam znao koliko sam dobar, što sve mogu i što sve postoji u meni’, riječi su gospodina Ivana Đikića, hrvatskog znanstvenika i profesora na sveučilištu Goethe Institute of Biochemistry II, jednoga od panelista konferencije ‘Lideri za lidere’. Preuzimanje odgovornosti, predanost i samodisciplina karakteristike su koje određuju lidere, jer lider postajete kada vam drugi poklone svoje povjerenje, ali prije toga morate sami vjerovati u sebe, svoj uspjeh i voljeti ono što radite.

Program i panelisti:

STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako razviti strategiju izlaska na nova tržišta?
Panelisti: Ivo Usmiani, Branimir Muidža, Dubravko Hoić, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Donald Hudspeth

STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako steći i zadržati povjerenje investitora i klijenata?
Panelisti: Ivan Milčić, Ivan Gligora, Dragutin Kamenski, Filip Filipec

STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Financije i konzalting partneri u poslovanju
Panelisti: Hrvoje Zgombić, Boris Galić, prof.dr.sc. Danica Purg, dr.sc. Miroslav Dragičević

LIFE BALANCE
Panelisti (Turizam & Gastronomija): Vlado Krauthaker, Ivana Kolar, Zdenko Leko

Panelisti (Sport & Umjetnost): Gordan Kožulj, Dimitrije Popović, Dalibor Matanić, Ivana Medo Bogdanović, Damir Hoyka

lideri za lidere

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na web stranici www.liderizalidere.eu

LINK NA FACEBOOK EVENT

Podijeli objavu
Prethodni članakMediji o medijima – travanj 2014
Sljedeći članakBitan je sadržaj
Ivan Mioč diplomirao je marketing, PR i medije na Veleučilištu VERN' u Zagrebu. Iskustvo u svijetu komunikacija stekao je zahvaljujući brojnim poslovnim angažmanima u odjelima marketinga za hrvatske korporacije iz područja medija i izdavaštva (Business.hr, 21.stoljeće, RTL, net.hr...), kao i organizacijama civilnoga društva te kroz rad na specijalnim projektima. Zaljubljenik je u politički i digitalni marketing kao i web 2.0 servise koji su uvelike transformirali i promijenili način na koji danas konzumiramo informacije. Konstantno se usavršava te redovito sudjeluje na edukativnim seminarima, radionicama, okruglim stolovima i konferencijama iz područja marketinga, medija i PR-a. Nadahnjuju ga ljudi, priroda, fotografija i knjige.