PIXSELL. SVE ŠTO TREBA VIDJETI.

VODEĆA FOTO I VIDEO AGENCIJA U HRVATSKOJ I REGIJI!

Pixel Media d.o.o. (u daljnjem tekstu PIXSELL) je foto i video agencija, joint venture društava Večernji list d.d. i 24sata d.o.o., osnovana radi strateških odrednica njihovih istoimenih brendova Večernji list i 24sata u kontinuiranom jačanju i potvrđivanju u segmentu proizvodnje sadržaja/contenta i njegova plasmana na tržište.

PIXSELL djeluje u sklopu austrijskog medijskog koncerna “Styria Media Group AG”.

PIXSELL je moderno ustrojena agencija, temeljena na MMM strategiji razvoja, koja znanjem i tehnologijom razvija platformu za multilateralno korištenje svih resursa te kroz sve dostupne kanale distribuira sadržaj u svim raspoloživim formatima.

PIXSELL je sadržajno najbogatija foto agencija u regiji, sa 2.000 – 4.000 fotografija i video isječaka u dnevnom servisu i više od 30 milijuna fotografija/video isječaka u dostupnim arhivama.

PIXSELL svakodnevno putem internet portala distribuira 500 – 1.000 fotografija iz vlastite produkcije za vodeće hrvatske dnevne novine 24sata i Večernji list te brojne medije u regiji.

PIXSELL produkcijski tim jamči pokrivenost svih značajnih događaja u Hrvatskoj i inozemstvu.

U kreiranju sadržaja sudjeluje 70 fotoreportera iz svih gradova Hrvatske (30 u Zagrebu) te snažan fotodesk. Vrhunska opremljenost, znanje i tehnologija pružaju visokoprofesionalnu uslugu.

PIXSELL svakodnevno putem internet servisa www.pixsell.hr distribuira 1.500 – 3.000 fotografija i video isječaka iz produkcije regionalnih i svjetskih foto agencija koje zastupa na teritoriju Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije:

 • ABACA – francuska news agencija
 • APF – njemačka sportska agencija
 • Big Pictures – britanska showbiz agencija
 • DPA (Deutsche Press Agentur) – njemačka nacionalna agencija
 • EXPA – austrijska sportska agencija
 • Milestone Media – talijanska celebrity & news agencija
 • NI Syndication – britanska agencija (uključuje baze The Sun, The Times i The Sunday Times, News of the World, Djevojka dana – poznata „Page 3“ bitanskog tabloida The Sun)
 • NordPhoto – njemačka sportska agencija
 • Press Association – britanska nacionalna agencija (uključuje baze PA Photos, Empics Sport, Empics Entertainment, Abaca USA, Landov Media, Peter Robinson s Football Archive, Sutton Motorsports, UK Press)
 • WENN – britanska showbiz agencija
 • HaloPix – regionalna agencija
 • NCLmedia – sadržaj magazina Nacional i Extra
 • Hello – sadržaj magazina Hello, Beograd, Srbija
 • Žurnal24 – sadržaj slovenskog izdanja

PIXSELL distribuira i prodaje domaći i regionalni sadržaj putem agencija partnera na tržišta Velike Britanije, Irske, Škotske, Njemačke, Austrije, Poljske, Italije, SAD-a i Kanade.

PIXSELL trenutno na www.pixsell.hr nudi više od milijun fotografija i video isječaka online.

 

pixsell

Podijeli objavu
Prethodni članakCopyraonica – radionica copywritinga i pisanja za web
Sljedeći članakKako pisati za PRglas
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.