Udžbenik za engleski jezik „English for Communication Management 1“ namijenjen je studentima preddiplomskog studija Bernaysa, a mogu ga koristiti i studenti preddiplomskog i diplomskog studija na ostalim visokoobrazovnim institucijama u sklopu kolegija kao što su komunikologija, politologija, novinarstvo, marketing, sociologija i srodne znanstvene grane i discipline.

Teme kojima se udžbenik bavi vezane su uz studentsku svakodnevicu, učenje jezika, sport i studiranje u inozemstvu, ali i za studijske programe koji uključuju brendiranje, učinkovitu prezentaciju, alate u odnosima s javnošću, društvene mreže te poslovni bonton.

Cilj udžbenika je unaprijediti vještine čitanja, slušanja te dodatno obogatiti vokabular terminima iz svakodnevne prakse, stoga je upravo to razlog zbog kojeg su teme unutar svake cjeline predstavljene iz različitih perspektiva.

Prvo izdanje u nakladi Bernaysa napisali su Lucia Miškulin Saletović, predavačica na Hrvatskim studijima, Adrian Beljo, predavač i nositelj kolegija na Bernaysu, te Nataša Mance, pročelnica katedre za strane jezike na Bernaysu, koja supotpisuje osmo poglavlje posvećeno poslovnom bontonu.

Prvi Bernaysov udžbenik za engleski jezik uredila je Anne Bernays, američka spisateljica i uvažena predavačica na Sveučilištu Harvard.

Podijeli objavu
Prethodni članakJavno predstavljanje kandidata za izbore u tijela HUOJ-a
Sljedeći članakOsnovna obuka za izmiritelje u studenom
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.