Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Mr. sc. Martina Bienenfeld diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon toga je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu upisala poslijediplomski znanstveni studij i po njegovom završetku postala magistra društvenih znanosti. Svoju karijeru je započela u Croatia Airlinesu, kasnije je radila u privatnom turističkom sektoru te u Gradu Zagrebu. Kao direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba radi već gotovo pet godina, a otkako je na toj poziciji manifestacija Advent u Zagrebu triput zaredom nagrađena je titulom najboljeg Adventa u Europi prema izboru glasača na portalu European Best Destinations. Direktorici Turističke zajednice Grada Zagreba ovo je prvo predavanje koje će održati na Bernaysu.

U okviru Masterclass predavanja na Bernaysu gostuju eminentni stručnjaci i znanstvenici s područja komunikacijskog menadžmenta, odnosa s javnošću, turizma i ostalih srodnih disciplina, kao i političari, gospodarstvenici te različiti uglednici iz javnog života. Masterclass predavanja namijenjena su široj publici, a za cilj imaju potaknuti praćenje i raspravu o važnim društvenim problemima, procesima i trendovima.

.

.

Vezani članci:

Što o tituli Zagreba kao najljepšoj božićnoj lokaciji misle hrvatski PR stručnjaci

zg_portal_prglas_pr_odnosi_s_javnoscu-696x492

Podijeli objavu
Prethodni članakUdruge u znak solidarnosti s HND-OM pozvale na bojkot HRT-a do prosvjeda “Oteli ste medije, novinarstvo ne damo!”
Sljedeći članakHUOJ: Dobra unutrašnja komunikacija – ključ dobrih odnosa u poduzeću
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.