media-marketing

Knjigu možete naručiti ovdje

The Best of Adriatic Creative Director, više je od same knjige

Knjiga Ekrema Dupanovića, The Best of Adriatic Creative Directors svojevrsni je homage kreativcima marketinške industrije regije, ali i daleko više od toga, s obzirom da se osim biografija 26 kreativnih direktora u njoj nalazi i niz case studyja kampanja na kojima su radili i koje su stvorili. Samim time ova knjiga predstavlja i izvor znanja koja često ostaju skrivena i nedokučiva, a osim toga pokazuje i snagu koju marketinška industrija regije posjeduje i koja može stati uz bok bilo kojoj svjetskoj praksi.

„Bio sam na korak da odustanem od dovršetka ove knjige, a onda je Hrvatska po prvi puta osvojila Lava u Cannesu i rekao sam sam sebi, sada moram izdati knjigu i tako je i bilo.“, izjavio je na promociji autor Ekrem Dupanović, marketinški virtuoz koji suvereno vlada profesijom preko 40 godina.

Na svečanoj zagrebačkoj promociji okupila se elita marketinške industrije, poput Kamila Antolovića, Maria Fraculja, Davora Brukete, Jelene Mihelčić, Marine i Slavena Fischera, Damira Ciglara, Darka Bosnara, Igora Mladinovića, Nikole Vrdoljaka, Vanja Blumenšajna, Jelene Fiškuš i mnogih drugih.

Ovo je bila prigoda za susret i druženje starih znalaca i suradnika, pa je tako uz ovu knjigu promociju imala i knjiga Bez frendova nema brandova, autora Mitje Tuškeja, koju je gosp. Dupanović preveo sa slovenskog jezika.

Foto: PRglas/Morena Begić