20. svibnja u Osijeku je počela 18. konferencija HUOJ-a pod nazivom „Punoljetni smo!“. Predavanja i radionice se održavaju u dvoranama Poljoprivrednog fakulteta Osijek, a konferenciju su otvorili predsjednica HUOJ-a Aleksandra Kolarić, zamjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham i Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić.

—————

Prvo predavanje održao je Craig Spence, direktor za medije i komunikacije Međunarodnog paraolimpijskog odbora. Stephen Waddington, partner globalne tvrtke za odnose s javnošću Ketchum zatvorio je prvi dan konferencije predavanjem na temu „Budućnost odnosa s javnošću – od odnosa s medijima do društvene organizacije“.

Posljednji dan konferencije obilježit će predavanje Sarah Hall, buduće predsjednice CIPR-a (The Chartered Institute of Public Relations) i vlasnice agencije Sarah Hall Consulting te dobitnice „Sir Stephen Tallent“ medalje 2014. za iznimno postignuće u odnosima s javnošću. Tema njezinog predavanja je „Obrana vrijednosti odnosa s javnošću i prilika stručnjaka za OSJ za pokazivanjem svojih vrijednosti”.

Također, Jürgen H. Gangoly, potpredsjednik Austrijske udruge za odnose s javnošću (PRVA), član odbora Organizacije za međunarodne komunikacije i savjetovanje (ICCO) i Centra za održivost Austrije održat će predavanje u kojem će se fokusirati na etička pitanja i razvoj u agencijama za odnose s javnošću u vremenu lažnih vijesti, društvenih mreža i krize tradicionalnih medija i institucija.

HUOJ-eva konferencija najznačajniji je godišnji skup stručnjaka za odnose s javnošću privatnog, javnog i nevladinog sektora i agencija iz Hrvatske, ali i inozemstva. Konferencija je odlična prilika svima koji rade u odnosima s javnošću ili koriste usluge stručnjaka za odnose s javnošću da se, kroz predavanja i radionice uglednih domaćih i stranih stručnjaka, informiraju o novim trendovima u struci.

—————-

17634348_10156041545599899_2193023050673614899_n

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 21. 4. 2017.
Sljedeći članakOblikovanjem komunikacijske strategije gradi se uspješna poslovna priča
Luka Šipić
Luka Šipić je stručni prvostupnik odnosa s javnošću i vlasnik agencije Vrh komunikacije, a svoj put u komunikacijskoj industriji započeo je 2015. godine. Prvo kao novinar i dopisnik, a zatim je preko pozicije Community Managera za Booze&Blues i stručne prakse u agenciji Media Val stigao do pozicije Account Managera u PlayAD-u. Vodio je projekt i kampanju "PAN - U roku odmah", a aktivno je radio i na projektu "Coca - Cola Shake&Take". Nakon što je završio preddiplomski studij Odnosa s javnošću i studij medija na veleučilištu VERN', šest mjeseci je radio kao asistent u odnosima s javnostima u Komunikacijskom Boutiqueu Sonje Hodak i u agenciji Kursor komunikacije, a 2019. je otvorio svoju agenciju Vrh komunikacije. Održao je nekoliko gostujućih predavanja na Veleučilištu VERN' i na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a održao je i edukaciju u Plavom Uredu. Luka je zaljubljenik u sport, posebno u nogomet, a rad na području sportskog PR-a ga posebno veseli. Stručnjak je za osobni brending i rebranding klijenata, a sa svojim timom razvija i kreira originalna komunikacijska rješenja, prilagođena svakom klijentu.