Engaged Community, Carpe Diem, Maloprodaja i Zdravstvo nove su kategorije natjecanja Effie Awards Croatia, koje još jednom nagrađuje najefikasnije marketinške projekte, a prijavni će rok trajati gotovo tri mjeseca.

Objavom novih kategorija natjecanja Effie Awards Croatia organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) otvorili su prijave za novo, 11. izdanje oglašivačima najvažnijeg natjecanja u domaćoj industriji tržišnih komunikacija (po istraživanju Ipsosa iz 2019.). Uvođenjem novih kategorija, u tijeku s promjenama u društvu i industriji, natjecanje će obuhvatiti još širi spektar marketinških aktivnosti.

Digitalci i svi koji se tako osjećaju dodatnu će pozornost dobiti u kategoriji Engaged Community, koja će istaknuti one koji su shvatili važnost okupljanja predane publike sa strašću za brend, bilo to online ili offline, dok će kategorija Carpe Diem prepoznati izvanredno korištenje neuobičajenih situacija s ciljem ostvarivanja neposrednog i mjerljivog učinka. Maloprodaja (Retail) obuhvatit će aktivnosti klasične ili internetske prodaje, a Zdravstvo marketinške usluge u zdravstvenoj industriji.

S obzirom na važnost adekvatne pripreme prijave, a posebice na povratne informacije prijavitelja, prijavni su rokovi ove godine značajno produljeni. Rani će se prijavni rok tako zatvoriti 20. siječnja, redovni prijavni rok potrajat će do 3. veljače, a konačan je rok za prijave 16. veljače 2020. – prijavitelji će za pisanje prijava imati gotovo tri mjeseca! Ova će novost prijaviteljima omogućiti da na vrijeme počnu graditi kvalitetne prijave koje će vjerno prenijeti uspjehe i posebnosti projekata.

Prijave su u tijeku, a pravilnik sa svim detaljima procesa prijave te relevantne informacije o natjecanju, kao i dosadašnjim pobjedničkim projektima, pronađite na www.effie.hr.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 22.11.2019.
Sljedeći članakDodijeljene nagrade na svečanosti MBA Croatia Gala 2019.
Komunikacijski laboratorij
Komunikacijski laboratorij je nezavisna regionalna agencija za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja. Osnovana je 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije i u potpunom je domaćem vlasništvu. Agencija pruža komunikacijsku potporu svojim klijentima iz dva regionalna ureda, Zagreba i Beograda. Agencija je član brojnih strukovnih udruga u zemlji i u svijetu, poput međunarodne mreže nezavisnih agencija Novum Worldwide, strukovne udruge koja okuplja djelatnike iz područja odnosa s javnošću HUOJ te Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA). Više možete pročitati na: komunikacijskilaboratorij.com.