Vrhunska digitalna tehnologija uz personalizirani sadržaj

Nakon više od godinu dana intenzivnog rada, lansiran je novi, redizajnirani tportal.hr. Jedan od najposjećenijih hrvatskih news portala, osim kompletnog redizajna, donosi vrhunsko korisničko iskustvo. Projekt redizajna tportala realiziran je u suradnji Hrvatskog Telekoma i tvrtke Trikoder uz veliku potporu novinara i urednika.

58757„Tportal se nalazi među deset vodećih hrvatskih news portala s više od 1,14 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno. Naša pozicija na tržištu posve je specifična: ‘monolitni’ smo iza razliku od naše konkurencije ne naslanjamo se na novine ili televiziju“, izjavila je Danijela Jozić, glavna urednica portala i nadodala, „u odabiru novog izgleda rukovodili smo se aktualnim svjetskim standardima u digitalnoj tehnologiji, željeli smo postići što bolju preglednost i funkcionalnost. Naravno, uz fokus na provjeren, ozbiljan i analitički pristup u kreiranju sadržaja.“

Tportal.hr ovim redizajnom maksimalno unaprjeđuje korisničko iskustvo i postavlja nove standarde u digitalnom izdavaštvu. Personalizacija sadržaja jedna je od ključnih prednosti, no tu su i dodatni benefiti – omogućen je prikaz sadržaja na svim ekranima, olakšano je komentiranje, ali i dijeljenje sadržaja putem Vibera i Whatsappa. Dostupni su i novi „featuri“ vezani uz unos i predstavljanje sadržaja, kao i novi oglašivački formati koji bitno utječu na strategiju poslovanja i transformaciju poslovnog modela tportala.

Jedinstvenost tportala kao relevantnog i ozbiljnog medija potvrđuju vjerni čitatelji, brojni kolumnisti i blogeri te redovne medijske analize i istraživanja tržišta koja dokazuju kontinuiranu prisutnost i citiranost tportala u drugim medijima.

Povodom redizajna tportal.hr nagrađuje

S početkom tjedna krenula je nagradna igra u kojoj svi imaju priliku osvojiti petodnevno putovanje za dvoje u London, wellness vikend u Dubrovniku i mnoštvo vrijednih Lenovogadgeta. Sve što je potrebno jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji, stoga ne gubite vrijeme!

 

Podijeli objavu
Prethodni članakObjavljen program Dana komunikacija: U Rovinj dolazi suosnivač kontroverznog portala The Pirate Bay
Sljedeći članak48 sati protokola
404 agencija
404 je zajednički nazivnik za tim stručnjaka iz područja komunikacija i digitalnih medija, u svakom trenutku spremnih ponuditi najbolja rješenja za izazove s kojima se susrećete u poslovanju. Svemu što radimo pristupamo profesionalno i svakoj profesiji pristupamo rado. Brzi smo, ali ne i brzopleti, fleksibilni u rješenjima, ali ne i u rokovima. Učimo druge i učimo od drugih, kako bi u onom što znamo i volimo raditi bili prvi. Kao i naši klijenti. Više možete pročitati na: 404.agency.