Javno nastupanje i poslovno prezentiranje jedna je od osnovnih tema potrebna svakom poslovnom čovjeku koji u sklopu svog posla prezentira, prodaje ili uvjerava nekoga u svoje ideje.

Ljudi su nestrpljivi. Žele što prije čuti što netko ima za reći. Ako ste ikad držali prezentaciju, možda ćete prepoznati sljedeću situaciju.

 – Za vrijeme nastupa kojeg ste pomno pripremili, publika vas prekida, trči pred rudo, postavlja pitanja na koja ćete odgovoriti već u sljedećem slideu-u. Dobro pripremljena prezentacija pretvori se u fijasko – gubite nit, narušen je ritam misli, konačno, frustrirani ste…

U ovom videu donosim savjet kako izaći na kraj s nestrpljivom publikom ili provokacijama.

Svi osjećamo kako se život silno ubrzao, informacija je sve više i često je teško uskladiti obaveze kako biste dva ili tri dana odvojili za jednu edukaciju, a ona vam je nužna za posao kojeg obavljate. Ukoliko ste jedna od osoba koja se želi dodatno educirati ali teško pronalazi vrijeme, prijavite se za naše besplatne savjete.

 

Podijeli objavu
Prethodni članak[POSAO] Savjetnik za politička pitanja i odnose s javnošću (m/ž) – Zagreb
Sljedeći članakOsuđujemo prijetnju smrću novinarki Katarini Marić Banje
Od 1.1.2004. vlasnica konzultantske tvrtke Ciceron komunikacije d.o.o(Ciceron.hr), specijalizirane za područje retorike, komunikacijskih i prodajnih vještina 2002.-2003. viša stručna savjetnica u Ministarstvu za europske integracije 1996.-2002. profesorica njemačkog jezika, Škola stranih jezika SUVAG, voditeljica treninga retorike SUVAG, Otvoreno sveučilište, voditeljica škole stranih jezika SUVAG Autorica je brojnih članaka u stručnim časopisima i dnevnim listovima, gostuje u elektronskim medijima kao savjetnica za područje komunikacija. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku i javni nastup „Moć uvjeravanja- retorika za menadžere i one koji to žele postati“ u izdanju Profila.