Photo: Sanjin Strukic / PIXSELL

Sukladno članku 13. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a Izborno povjerenstvo uvtrđuje privremenu kandidacijsku listu kandidata za članove Nadzornog odbora i Suda časti.

Nakon provjere zaprimljenih prijava kandidatura te nakon utvrđivanja valjanosti prijava, Izborno povjerenstvo sastavilo je privremenu kandidacijsku listu za tijela udruge – Nadzorni odbor i Sud časti, abecednim popisom kandidata.

Nakon isteka Pravilnikom određenog roka za podnošenje prigovora Izborno povjerenstvo će na svojoj 3. sjednici, koja će se održati u periodu 24. – 27. siječnja 2020. objaviti službenu kandidacijsku listu. O tome će obavijestiti sve redovite članove na mrežnoj stranici HUOJ-a kao slanjem i elektroničke poruke redovitim članovima Udruge.

Nakon isteka roka za prigovore, svi kandidati čija je kandidatura prihvaćena na privremenoj kandidacijskoj listi, objavljuju se na kandidacijskoj listi zajedno s obrascem kandidature i životopisom kandidata.

Udruga će temeljem pisanog zahtjeva pojedinog kandidata za izbore u tijela HUOJ-a upućenog na izbori@huoj.hr kandidatima omogućiti korištenje prostorija Udruge u svrhu vlastite promocije tijekom izborne kampanje u sljedećim terminima:

srijeda, 29. siječnja 2020. od 10 do 16 sati i/ili četvrtak, 30. siječanja 2020. od 10 do 16 sati.

 

Privremena kandidacijska lista za tijela udruge (abecednim popisom kandidata):

za članove Nadzornog odbora:

Marina Bolanča Radunović

Marina Čulić Fischer

Nina Išek Međugorac

Krešimir Macan

Melita Pavlek

 

za članove Suda časti:

Ljudmila Bratko Gašpić

Mario Dukarić

Alemka Lisinski

Zdeslav Milas

Dubravka Vlajo

 

Zapisnik s 2. sjednice Izbornog povjerenstva

Podijeli objavu
Prethodni članakHoće li zviždači konačno biti zaštićeni?
Sljedeći članakHUOJ: Mišljenje o raspisivanju natječaja kojim se od PR-agencija traži da čine pritisak
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.