Rok za prijavu radova na Golden Drum je produžen do 18. kolovoza!


Ovogodišnje 24. izdanje Golden Druma održat će se u Ljubljani od 18. do 20. listopada u Grand Hotel Union Ljubljana, a kako biste se pridružili najboljim svjetskim kreativcima na dvodnevnom festivalu kreativnosti, prijavite svoje radove do 18. kolovoza.

Radove će ocjenjivati dva žirija koja se sastoje od 22 najboljih svjetskih stručnjaka iz kreativne industrije. Predsjednik Best Practice žirija je John Mescall, globalni izvršni kreativni direktor i predsjednik McCann Global Creative Leadership Councila, dok je na poziciji predsjednika Best Piece žirija Bruno Bertelli, globalni glavni kreativni direktor Publicis Worldwidea.

Golden Drum Coompetition je službeno natjecanje festivala, a otvoreno je svim agencijama, oglašivačima, dizajnerskim i produkcijskim kućama, medijskim kompanijama i drugima koji se bave kreiranjem ili produkcijom marketinške komunikacije iz sljedećih zemalja: Albanija, Armenija, Austrija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Cipar, Estonija, Finska, Georgia, Grčka, Mađarska, Izrael, Italija, Kazahstan, Kosovo, Kirgistan, Latvija, Libanon, Litvanija, Makedonija, Malta, Moldavija, Crna Gora, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina i Uzbekistan.

Svi prijavljeni radovi moraju biti objavljeni/implementirani po prvi put između 1. siječnja 2016. i 18. kolovoza 2017. godine. Također, radovi koji se prijavljuju na ovogodišnji Golden Drum ne smiju biti prijavljivani na nekom od ranijih Golden Drum natjecanja.

Podijeli objavu
Prethodni članakDebata – moćna komunikacijska forma
Sljedeći članakNovi filmski festival – Nature Is Watching You / Priroda te gleda
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.