Svi koji za vrijeme uskršnjih praznika žele nakratko predahnuti od učenja za državnu maturu ili proljetnu sezonu kolokvija, mogu to napraviti 24. travnjana PRaznicima na Bernaysu. Riječ je o besplatnom projektu za maturante i studente preddiplomskih studija koji garantira zabavu i nova poznanstva te korisna znanja iz svijeta medija, PR-a i turizma. Uz to, PRaznici nude priliku i za osvajanjem dviju školarina za studij po izboru na Edward Bernays University Collegeu.

PRaznici na Bernaysu_1U protekle četiri godine koliko se održava projekt,naPRaznicima na Bernaysu je sudjelovalo gotovo 150 srednjoškolaca i studenata završnih godina preddiplomskih studija. Ovaj besplatan edukativni projekt okupio je sve one koji su željeli upoznati studijske programe Bernaysa te saznati višeo odnosima s influencerima,provođenju kreativnih kampanja na društvenim mrežama,stvaranju najuspješnijih hrvatskih i svjetskih evenata, ulozi PR-a u izgradnjiimidžate važnosti javnih nastupa.

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysunaziva „U kojem si filmu?“, a ovogodišnji predavači su poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija i turizma. Oni će sudionicima predstaviti njihove buduće profesije i omogućiti im da se na radionicama bore za glavnu nagradu. Jedan od najzanimljivijih dijelova PRaznika je Student SpeedDating na kojem će biti neki od prijašnjih sudionika PRaznika, a današnji studenti Bernaysa. Oni će ovogodišnjim polaznicima predstaviti što znači biti Bernaysov student, mogućnosti koje im se pružaju za vrijeme studija te sustav prakse koji im omogućuje stjecanje iskustva u 90 partnerskih organizacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako sudjelovati?

Prijave za PRaznike na Bernaysu traju do ponedjeljka, 22. travnja, a sve što je potrebno je ispuniti kratki obrazac na linku. Aktivnim sudjelovanjem na predavanjima i radionicama prikupljaju se bodovi koji se u konačnici zbrajaju. Sudionici s najvećim brojem ostvarenih bodova konkuriraju za glavnu nagradu – dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija na Edward Bernays University Collegeu. S PRaznika nitko ne ide praznih ruku jer svi ostali sudionici mogu osvojiti popuste na školarinu.

Podijeli objavu
Prethodni članakSvečano otvorena 17. PRO PR konferencija u Selcu
Sljedeći članakDodijeljena priznanja PRO PR Awards
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.