Povodom Svjetskog dana slobode medija, Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna organizira deveti simpozij „Mediji na drukčiji način“. Tema ovogodišnjeg simpozija je „Žene u medijima“, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Studenti svoje radove mogu prijaviti u tri kategorije: fotografija, likovni i pisani rad. Natječaj je otvorenog tipa i ne postoji striktno zadana tema. Dajte si mašti na volju, ali jedini uvjet je da vaš rad ima veze s temom ovogodišnjeg simpozija.

Za najbolje studentske radove kao i svake godine osigurane su nagrade.

PRAVILA

  • na natječaj se mogu prijaviti studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta…
  • osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
  • za sve radove natjecatelji moraju smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratki opis (do dvije rečenice)
  • pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
  • sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljite na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
  • radovi se primaju do 30. travnja u ponoć

Za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija. Pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Također, savjetujemo da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, gdje će se proglasiti i pobjednici.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na Facebook USKN KomunaFacebook Mediji na drukčiji način, Twitter USKN Komuna, email uskn.komuna@gmail.com.

Podijeli objavu
Prethodni članakPokrenuta nova društvena mreža “Mastodon”
Sljedeći članakNove promjene u Agrokoru – Kristina Laco preuzela krizno komuniciranje
Luka Šipić
PRglas – dopisnik Luka student je treće godine Studija odnosa s javnošću i studija medija na Veleučilištu Vern'. Rad u medijima započeo je kao sportski novinar na portalu Brodarica.net, da bi potom na Narodnom radiju završio praksu na poziciji radijskog producenta. Nakon odrađene prakse, radio je kao sportski novinar na portalu Index.hr. Iako je u početku bilo izgledno da će se baviti novinarstvom, odlučio je napraviti iskorak te je upisao Studij odnosa s javnošću i studij medija kako bi u potpunosti iskoristio svoj potencijal, što se kasnije pokazalo ispravnom odlukom. Sudjelovao je u globalnom natjecanju Hult Prize Challenge 2016., a u regionalnom je finalu u Dubaiju, zajedno sa svojim timom, predstavljao društveno-poduzetničku ideju na temu „Crowded urban spaces“. 2017. godine izabran je za Campus Directora na Veleučilištu Vern'. Potom je postao community manager za Booze&Blues bar. Iako je tek bio na prvoj godini, odlučio je potražiti praksu u PR sektoru te je proveo dva mjeseca na stručnoj praksi u agenciji Media Val. Zanima ga interno i krizno komuniciranje, sportski PR te marketing. U budućnosti mu je cilj usavršavanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina irazvoj napodručju odnosa s javnošću.