Povodom Svjetskog dana slobode medija, Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna organizira deveti simpozij „Mediji na drukčiji način“. Tema ovogodišnjeg simpozija je „Žene u medijima“, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Studenti svoje radove mogu prijaviti u tri kategorije: fotografija, likovni i pisani rad. Natječaj je otvorenog tipa i ne postoji striktno zadana tema. Dajte si mašti na volju, ali jedini uvjet je da vaš rad ima veze s temom ovogodišnjeg simpozija.

Za najbolje studentske radove kao i svake godine osigurane su nagrade.

PRAVILA

  • na natječaj se mogu prijaviti studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta…
  • osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
  • za sve radove natjecatelji moraju smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratki opis (do dvije rečenice)
  • pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
  • sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljite na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
  • radovi se primaju do 30. travnja u ponoć

Za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija. Pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Također, savjetujemo da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, gdje će se proglasiti i pobjednici.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na Facebook USKN KomunaFacebook Mediji na drukčiji način, Twitter USKN Komuna, email uskn.komuna@gmail.com.

Podijeli objavu
Prethodni članakPokrenuta nova društvena mreža “Mastodon”
Sljedeći članakNove promjene u Agrokoru – Kristina Laco preuzela krizno komuniciranje
Luka Šipić
Luka Šipić je stručni prvostupnik odnosa s javnošću i vlasnik agencije Vrh komunikacije, a svoj put u komunikacijskoj industriji započeo je 2015. godine. Prvo kao novinar i dopisnik, a zatim je preko pozicije Community Managera za Booze&Blues i stručne prakse u agenciji Media Val stigao do pozicije Account Managera u PlayAD-u. Vodio je projekt i kampanju "PAN - U roku odmah", a aktivno je radio i na projektu "Coca - Cola Shake&Take". Nakon što je završio preddiplomski studij Odnosa s javnošću i studij medija na veleučilištu VERN', šest mjeseci je radio kao asistent u odnosima s javnostima u Komunikacijskom Boutiqueu Sonje Hodak i u agenciji Kursor komunikacije, a 2019. je otvorio svoju agenciju Vrh komunikacije. Održao je nekoliko gostujućih predavanja na Veleučilištu VERN' i na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a održao je i edukaciju u Plavom Uredu. Luka je zaljubljenik u sport, posebno u nogomet, a rad na području sportskog PR-a ga posebno veseli. Stručnjak je za osobni brending i rebranding klijenata, a sa svojim timom razvija i kreira originalna komunikacijska rješenja, prilagođena svakom klijentu.