Poštovane kolegice i kolege,
za potrebe izrade znanstvenog rada provodim istraživanje stavova i percepcija poslodavaca o znanjima i vještinama koje osobe koje su diplomirale studij odnosa s javnošću (OsJ) i studenti tamo stječu, njihovoj spremnosti za rad u struci i percepciji kvalitete studijskih programa iz OsJ u Hrvatskoj.

Ciljna skupina istraživanja su stručnjaci za odnose s javnošću i ljudske resurse tj. poslodavci u komunikacijskim agencijama (PR, marketinškim i digitalnim), te poduzećima i organizacijama u neprofitnom i javnom sektoru, koji su zaposlili, imali na praksi ili surađivali s osobama koje su diplomirale odnose s javnošću ili studentima OsJ (dodiplomskih i/ili diplomskih studija) u RH.

Istraživanje traje do 20. ožujka 2018. godine, u potpunosti je anonimno, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za potrebe pisanja znanstvenog rada.

Upitnik se nalazi na linku https://www.surveymonkey.com/r/Istrazivanje_studenata_i_studija_OsJ sastoji od 20-ak pitanja i za njegovo popunjavanje trebat će vam najviše 5-6 minuta.

Želite li, slobodno proslijedite upitnik osobama za koje mislite da bi ga također mogle ispuniti.

Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći.

Boris Hajoš, predavač
Odnosi s javnošću i studij medija
Velučilište VERN’

laptop-819285_960_720