Poštovane kolegice i kolege,
za potrebe izrade znanstvenog rada provodim istraživanje stavova i percepcija poslodavaca o znanjima i vještinama koje osobe koje su diplomirale studij odnosa s javnošću (OsJ) i studenti tamo stječu, njihovoj spremnosti za rad u struci i percepciji kvalitete studijskih programa iz OsJ u Hrvatskoj.

Ciljna skupina istraživanja su stručnjaci za odnose s javnošću i ljudske resurse tj. poslodavci u komunikacijskim agencijama (PR, marketinškim i digitalnim), te poduzećima i organizacijama u neprofitnom i javnom sektoru, koji su zaposlili, imali na praksi ili surađivali s osobama koje su diplomirale odnose s javnošću ili studentima OsJ (dodiplomskih i/ili diplomskih studija) u RH.

Istraživanje traje do 20. ožujka 2018. godine, u potpunosti je anonimno, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za potrebe pisanja znanstvenog rada.

Upitnik se nalazi na linku https://www.surveymonkey.com/r/Istrazivanje_studenata_i_studija_OsJ sastoji od 20-ak pitanja i za njegovo popunjavanje trebat će vam najviše 5-6 minuta.

Želite li, slobodno proslijedite upitnik osobama za koje mislite da bi ga također mogle ispuniti.

Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći.

Boris Hajoš, predavač
Odnosi s javnošću i studij medija
Velučilište VERN’

laptop-819285_960_720

Podijeli objavu
Prethodni članakOdržan sastanak radne skupine „Žene i mediji“ Mediteranske regulatorne mreže
Sljedeći članakManjgura dobitnik prestižne nagrade Polaris za političku komunikaciju
Boris Hajoš
Boris Hajoš predavač je na Studiju medija i odnosa na Veleučilištu VERN’ u Zagrebu. Po struci je profesor filozofije i komparativne književnosti i magistar europskih studija te ima 20 godišnje iskustvo u odnosima s javnošću. Karijeru je počeo kao glasnogovornik Ministarstva za europske integracije Vlade RH, potom radi kao savjetnik u Premisi, tada najvećoj hrvatskoj agenciji za OJ te kao voditelj eksternih komunikacija u INI. Izabran je za predsjednika Hrvatske udruge za odnose s javnošću 2003. godine, a 2005. postaje njezin tajnik te pokreće i sudjeluje u brojnim projektima HUOJ-a. Na Visokoj školi za studij medija i odnosa s javnošću Kairos kao predavač radi od 2011. godine, a VŠ Kairos se 2013. godine priključuje Veleučilištu VERN’.