U petak, 16. prosinca 2016. godine u dvorani Hotela Panorama Hrvatska udruga za odnose s javnošću održala je Skupštinu.

Nakon utvrđivanja kvoruma za pravovaljano donošenje odluka usvojen je zapisnik sa prošle Skupštine koja se održala 19. svibnja 2016. godine u Novom Vinodolskom.

Skupština je primila na znanje informaciju o provedenim izvanrednim izborima za voditelja i tajnika Dalmatinske podružnice, a koji su se proveli u lipnju i srpnju ove godine. Za voditeljicu je imenovana Vlatka Vučić Marasović, pomoćnica pročelnice Ureda župana Zadarske županije i glasnogovornica Zadarske županije, a za tajnicu Podružnice Senka Bilać, v.d. pročelnika Šibensko – kninske županije.

Na Skupštini je jednoglasno prihvaćen i plan rada s financijskim planom za 2017. godinu, a koje je udruga obvezna usvojiti sukladno Zakonu o financijskome poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija. HUOJ će u 2017. godini nastaviti s već poznatim projektima, ali i nekim novima, o čemu više potražite na mrežnoj stranici HUOJ-a.

Prilog:

Podijeli objavu
Prethodni članak[HUOJ] 10. GRAND PRIX – natječaj za dodjelu priznanja najboljim komunikacijskim projektima u 2016.
Sljedeći članakOdržana promocija knjige “The Best of Adriatic Creative Directors” autora Ekrema Dupanovića
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.