Zahvaljujući podršci kupaca koji su se priključili inicijativi „I zima toplo srce ima“ dm je osigurao donaciju vrijednu 93.646 kuna za domove i centre za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vinkovcima, Splitu, Slavonskome Brodu, Puli, Osijeku, Lovranu i Karlovcu koji svakodnevno brinu za više od 400 djece.

Korisnici karlovackog Centra za pruzanje usluga u zajednici _Vladimir Nazor_

Donaciju koju su građani podržali kupnjom odabranih proizvoda u dm-u tijekom siječnja, sedam domova i centara za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske uložit će u opremanje prostora, nabavu uređaja i edukativnih pomagala te svakodnevnih potrepština kako bi za svoje štićenike osigurali ugodniju i poticajniju svakodnevicu.

Kao odgovoran član zajednice dm uvijek želi biti primjer drugima. Svakog siječnja putem kampanje ‘I zima toplo srce ima’ želimo pomoći najosjetljivijim skupinama u društvu, a ove godine nam je pripala čast da pomognemo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nadam se da smo ovom kampanjom doprinijeli senzibilizaciji javnosti te da smo napravili jedan mali korak ka ugodnijem boravku djece u domovima i centrima“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Primopredaja donacije Djecjem domu Ivana Brlic Mazuranic iz Lovrana.

U domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi djeca borave stalno ili privremeno, a tamo se za njihov odgoj, obrazovanje, školovanje, zdravlje i sve druge potrebe svakog pojedinog djeteta brinu stručni radnici. Popis domova i centara za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za koje je dm osigurao donaciju potražite na linku.

zima-1-2019-data

Podijeli objavu
Prethodni članakInovacije su ključni pokretač gospodarskog rasta Hrvatske
Sljedeći članakIntervju Daria Mateljak: DOP je i komunikacijska odgovornost
Madison Consulting
Madison je jedna od najstarijih PR agencija u Hrvatskoj . Od osnutka 1999. godine Madison je svim klijentima posvećen na jednak način i ono što naše suradnje čini dugoročnima su uvijek precizno definirani ciljevi i isto tako mjerljivi rezultati. Realizirali smo više stotina uspješnih projekata u području financija, politike, trgovine, prehrane, farmaceutike, turizma. Rezultati koje postižemo naša su najveća prednost jer njima ostvarujemo dugoročno povjerenje i odnos s klijentima (i do 13 godina), a svakom klijentu pristupamo s jednakom predanošću.