[VIDEO] Manje je više!

Komunikacijski savjeti za sve one koji česte prezentiraju ili drže govore u javnosti kako bi još uspješnije i efektnije nastupali i komunicirali svoje poruke.

MANJE JE VIŠE!

Je li vam se ikad dogodilo da za vrijeme prezentacije nikako ne možete povezati misli i istaknuti bit onoga o čemu prezentirate? Previše vremena izgubite u uvodu najavljujući o čemu ćete govoriti, a onda vam premalo vremena ostane za argumentaciju i efektan zaključak? Kako bi publika mogla lakše pratiti vaše izlaganje važno je dobro strukturirati prezentaciju i dati joj logički slijed. Pogledajte ovaj kratki video i saznajte kako na najbolji i najefikasniji način strukturirati svoju prezentaciju ili govor.

Ana Šimunović foto Daniel Kasap Pixsell

Podijeli objavu
Prethodni članak[POSAO/PRAKSA] Traži se student/ica za malo dharmičke i social media praxe
Sljedeći članakPrijavi se na besplatnu edukaciju PRaznici na Bernaysu
Ana Šimunović
Ana Šimunović komunikacijska je savjetnica,certificirani CIPR i HUOJ stručnjak za odnose s javnošću te trenerica za javni i medijski nastup u Ciceron.hr komunikacijama. Već niz godina glasnogovornica je Pulskog filmskog festivala. Osmišljava, priprema i održava predavanja, radionice, treninge, individualne edukacije i savjetovanja iz područja odnosa s javnošću, javnog i medijskog nastupa, prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Do sada je samostalno održala stotine treninga, radionica, individualnih savjetovanja i edukacija za predsjednike i članove uprava, top i middle managementa vodećih hrvatskih i stranih tvrtki poput Coca-Cole, Dukata, Lidla, VIPneta, T-coma, Zagrebačke pivovare, Boscha, itd.