Hej! Što radiš krajem ožujka? Ako si student koji voli izazove i zanima ga marketing, nudimo ti izvrsnu priliku da naučiš nešto više i da se pritom zabaviš.

Tražimo volontere na festivalu Dani komunikacija u Rovinju. Radi se o nezaobilaznom događaju za sve studente marketinga i PR-a, ali i one odmetnike s interesom za ovo područje! Imate priliku naučiti nešto novo, upoznati vrhunske predavače i ostalu ekipu iz industrije, a vjerujemo da vam ovo iskustvo neće smetati ni u životopisu.

Nudimo smještaj, prijevoz i klopu. Ne isključujemo ni suze, krv i znoj!

Prijavi se na lana@danikomunikacija.com sa svojim životopisom i napravi sljedeći korak u svojoj karijeri. Neće ti biti žao! Rok: ASAP.

Dani komunikacija- hura-prglas-pixsell

Podijeli objavu
Prethodni članakReklamna agencija Imago zapošljava HR eksperta m/ž
Sljedeći članakSuperheroina, kiborg-umjetnica i najveći prankster današnjice čekaju vas na Danima komunikacija
HURA
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr