Photo: Ana Lapaš

S početkom toplijeg vremena došlo je vrijeme za otvaranje ljetnih terasa u ugostiteljskim objektima, tako je u četvrtak 6. lipnja svoju terasu otvorio i luksuzni hotel Phoenix u zagrebačkim Sesvetama. S kolegom iz portala Business.hr, na poziv smo se odazvali iz znatiželje hoće li hotel opravdati svoju titulu najromantičnijeg hotela u Hrvatskoj 2013. godine prema izboru Luxury Travel Guidea i moramo priznati da nismo ostali razočarani. Nažalost promjenjivo vrijeme, koje nas ove sezone prati, odlučilo je da će popodne kišiti, ali do početka prekrasnog domjenka vrijeme se razbistrilo te omogućilo vrlo uspješno otvaranje ove terase. Domjenak je počeo s koktelima, malom zakuskom te neizostavnim „minglanjem“ za koje su svi gosti bili izrazito raspoloženi što je pridonijelo ugodnoj atmosferi i uživanju u izrazito lijepom ambijentu hotelske terase. Program je bio nenametljiv, odnosno podređen gostima koji su u svakom trenutku mogli odlučiti što žele iskusiti umjesto da im se diktira tempo i nameću aktivnosti, što je aspekt organizacije koji treba posebno pohvaliti. Hotel je otvorio svoja vrata i ponudio gostima da istražuju njegovu ponudu.

Dio, koji je učinio ovaj dobro organizirani događaj toliko uspješnim, zaposlenici su hotela koji su spremno odgovarali na sve upite gostiju i s ugodnim obilaskom hotela ostvarili zadatak da se svi osjećaju kao kod kuće, izrazito opušteno i veselo. Tako se mogao vidjeti wellness & spa centar hotela koji je uređen kao zona za opuštanje uma i tijela, teretana sa simulatorom golfa na kojem golferi mogu vježbati svoju igru te se čak i preko interneta natjecati s igračima iz svijeta i zaigrati stvarnu igru golfa u virtualnom svijetu.

Zanimljiv potez hotela bio je natječaj za posao službenog fotografa koji se održavao u vrijeme otvorenja terase, budući da su zaprimili puno prijava za posao, odlučili su dati svima priliku i organizirati malo natjecanje u kojem posao dobiva onaj tko izradi najbolje fotografije. Interes je bio veliki. I mi smo to osjetili na sebi. Gdje god smo krenuli, kadar je bio pokriven. Osjećali smo se kao „dive“ koje napadaju paparaci. To je dodatno podiglo atmosferu i učinilo domjenak jako uspješnim i punim vesele i pozitivne energije.

Hotel Phoenix i ovoga puta nije zaboravio na darove. Svi su gosti dobili nagradu – jednodnevni wellness & SPA tretmano za dvije osobe u novouređenom wellness centru.

Ako ste ljubitelji vina, mogli ste obići i vinski podrum hotela u kojem je svoja vina za degustiranje predstavljala vinarija Zdjelarević, odnosno hotel-vinarija Zdjelarević. Vlasnik Davor Zdjelarević je spremno i jako zanimljivo pričao o svojim vinima te se dio gostiju rado preselio u podrum gdje su slušali i naučili ponešto o vinima i uživali u zakusci pršuta i sira. Vinarija Zdjelarević je osnovana 1985. godine te je među prvim vinarijama u Hrvatskoj odlikovana za mnoga vina među kojima su najznačajnija odličja sa svjetskih ocjenjivanja u Francuskoj 2002., 2003. i 2007. godine za Chardonnay du Monde i Challenge International du vin.

Za kraj uz koktel, svjećice i tortu, možemo samo poželjeti još ovako dobro organiziranih događaja. Ovaj domjenak priča sam za sebe.

Ovako se radi dobar PR, svaka čast.

Pogledajte kako nam je bilo

Podijeli objavu
Prethodni članakPoziv na drugi HUOJ Cheese & Wine Club – gošća Jelena Veljača, 11. lipnja 2013., Basement
Sljedeći članakPRint – stručna biblioteka HUOJ-a
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.