Clutch 1000 lista imenovala je najboljih tisuću B2B kompanija iz cijeloga svijeta rangiranih prema recenzijama klijenata, radnom portfelju te reputaciji samog brenda na servisu Clutch.

Clutch je vodeći servis u B2B sektoru kojeg mjesečno koristi preko 100.000 korisnika u potrazi za poslovnim i konzultantskim uslugama te softverskim rješenjima. Kreiranjem poslovnog profila na Clutchu tvrtke aktivno rade na izgradnji snažnije reputacije svojega brenda, specifično u području njihovog rada. Osim online networkinga, Clutch nudi mogućnost ocjenjivanja profila tvrtke od strane postojećih klijenata te na taj način i ostali zainteresirani za usluge tvrtke mogu dobiti direktan feedback o njenom poslovanju. Također, uspješan profil na Clutchu znači i promociju usluga tvrtke ciljanoj publici, koja upravo na Clutch dolazi aktivno tražiti usluge iz željenih poslovnih sektora.

Zagrebačka agencija za digitalni marketing Kontra pronašla je mjesto u prvoj polovici prestižne Clutch 1000 liste. Pozicionirala se na 396. mjestu zahvaljujući odličnoj prosječnoj ocjeni od 4.9 na svojem Clutch profilu: https://clutch.co/profile/kontra.

‘’Ovih tisuću tvrtki demonstrirale su iznimnu sposobnost u pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima. Naša je čast uvrstiti ih na godišnju listu te pohvaliti njihovu predanost u radu s klijentima.’’ – izjavio je DJ Fajana, viši poslovni analitičar u Clutchu.

Clutch lista predstavlja tvrtke iz cijelog svijeta koje su u 2018. godini u radu sa svojim klijentima uložile dodatne napore te učinile još jedan korak više u poslovnoj suradnji kako bi osigurale zadovoljstvo svojih klijenata.

‘’Iznimno smo ponosni što smo uvršteni na Clutch 1000 listu za 2018. godinu. Naš moto je FirstClassExperience u svakom aspektu našeg poslovanja stoga je ovo izravna potvrda dosadašnjih uloženih napora i truda u radu s klijentima koji su prepoznali našu kvalitetu te ju ovim putem javno pohvalili i nagradili.’’ – izjavio je Ilija Brajković, suvlasnik agencije Kontra.