Često se u posljednje vrijeme susrećete s terminom content marketing, ali ne znate kako primijeniti content marketing u praksi? Zanimaju vas koraci do savršene pripreme za content projekt, kako aktivirati fanove na društvenim mrežama te kako vam dobar sadržaj može pomoći u PR-u i povećati prodaju?

Za sve one koji žele saznati čarobnu formulu kako učinkovito privući korisnike na svoju Facebook i web-stranicu te od njih napraviti brend ambasadore, tvrtka iza koje stoje brojni uspješni online projekti Kiosk studio organizira dvodnevnu content marketing i social media marketing radionicu.

Na radionici će se govoriti o teoriji i praksi content marketinga sa svjetskim i domaćim primjerima, primarno kroz vlastita iskustva rada na projektima poput Volim-meso.hr, Crno jaje ili magazina Plan B, a potom slijedi praktični, odnosno radni zadatak za vašu tvrtku/brend kako biste s radionice izašli s konkretnim inputima što trebate napraviti. Posebna gošća radionice je Barbara Slade Jagodić, web i content marketing specijalistica iz Agrokora, koja s klijentske strane vodi online projekte, a koja je s tvrtkom Kiosk studio surađivala na brojnim projektima.

Radionica se sastoji od dva dijela:

Content marketing

U prvom dijelu radionice sudionici će proći kroz teoriju i praksu content marketinga te naučiti kako pripremiti content projekt. Naučeno će moći primijenti na satu u praktičnom dijelu radionice, a imati će priliku doznati:

– zašto je content marketing nova „vruća“ stvar u marketingu
– zašto je važno stvoriti priču prije nego odete na društvene mreže
– 8 koraka pripreme content projekta
– kako pripremiti content projekt za vlastitu tvrtku ili brend (praktični dio)

Social Media Marketing

U drugom dijelu radionice naučit ćete zašto je važna priprema te zašto Facebook i ostale društvene mreže dolaze nakon dobre pripreme te kakvu korist ostvaruju od content marketinga. Govorit će se o tome:

– zašto broj fanova nije bitan
– zašto je social media marketing tek drugi korak iza content marketinga
– kako, što i kada treba postaviti na Facebook i ostale društvene mreže
– zašto trošite puno vremena na društvenim mrežama, a imate slabe rezultate
– kako oblikovati sadržaj za optimalan rezultat
– kako popraviti komunikaciju s fanovima

Radionica će se održati u prostorijama HGK na adresi Nova cesta 7 (južni ulaz zgrade, II. kat), 24. i 25. travnja 2014. godine, u poslijepodnevnim satima od 17.30 do 20.30 sati. Na radionicu se možete prijaviti ovdje!